Potvrda - Otišao Partizanov biser Milovanović, ovo je konačna cifra!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 11.07.2022.
20:30
Izvor: Sportske.net

Lep posao Partizana.

Srdjan StevanovicStarsport.rs
Srdjan StevanovicStarsport.rs

Povezane vesti

Partizan je prodao još jednog fudbalera, kao što je već bilo najavljeno. 

Sada je i zvanično, crno-beli su objavili transfer Marka Milovanovića od kog su dobro zaradili. 

Partizan će dobiti 3,5 miliona evra za obeštećenje, ali to nije sve. Kao i prethodni dogovor kluba iz Humske i Almerije, španski klub će biti dužan da isplati Partizanu i dodatne svote novca. 

Čak 1,5 miliona evra crno-belima bi moglo da "legne" od bonusa za golove, mečeve i za plasman u Evropu. Nije to sve, Partizanu ide i 10% od naredne prodaje. 

"Fudbalski klub Partizan zvanično obaveštava javnost da je danas, izmedju našeg kluba i Fudbalskog kluba Almerija, zaključen Ugovor o transferu igrača Marka Milovanovića.

Koristimo priliku da se zahvalimo rukovodstvu Fudbalskog kluba Almerija, te da istaknemo da je ovaj transfer još jedan dokaz izuzetno uspešne saradnje dva kluba, a da će nakon transfera Umara Sadika, zahvaljujući čijim nastupima i golovima je Almerija postigla istorijske uspehe i rezultate, još jedan igrač našeg kluba nastaviti karijeru i doprinositi uspesima kluba koji je član najvišeg ranga španskog fudbala.

Fudbalski klub Partizan želi mnogo sreće i uspeha Marku Milovanoviću i Fudbalskom klubu Almerija u nastupajućim sezonama", stoji u saopštenju. 

Milovanović je potpisao šestogodišnji ugovor sa Almerijom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke