Potvrđeno, Terzić preuzima Čovićevu ulogu i širi uticaj u Zvezdi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.05.2022.
09:05
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Generalnom direktoru Crvene zvezde dodatna ovlašćenja!

Pedja Milosavljevic/ STARSPORT
Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

Povezane vesti

Završnica klupske sezone 2022/23 doneće i značajne kadrovske promene u sportskom društvu Crvena zvezda, a u glavnoj ulozi u narednom peridu biće sadašnji generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

''Telegraf'' prenosi da je dobio potvrdu iz kluba da će Terzić uskoro na čelu SD Crvena zvezda zameniti prvog čoveka košarkaškog kluba Nebojšu Čovića koji je u prethodnih nekoliko godina obavljao tu dužnost.

Istovremeno, potvrđeno je da će Čović ostati u Upravnom odboru kluba, ali u narednom periodu njegova maksimalna koncentracija biće na dalji napredak KK Crvena zvezda, pogotovo kada je u pitanju učinak na evropskoj sceni.

Istovremeno, Terzić će pokušati da doprinese napretku ostalih kolektivnih sportova u okviru crveno-bele porodice, pre svega kada je u pitanju rukomet, odbojka i vaterpolo.

Dok čekamo ozvaničenje ove ''rokade'' na rukovodećoj poziciji u SD Crvena zvezda, njeni fudbaleri će se u četvrtak boriti za trofej Kupa Srbije protiv Partizana, a kvota u AdmiralBet-u na pobedu Zvezde je 2.20.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke