Povratak Mažića, FSS će voditi poznati političar?!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 10.05.2021.
21:48
Izvor: Sportske.net

Ko će u vruću fotelju?

Screenshot/YouTube/中华体育SinoSports
Screenshot/YouTube/中华体育SinoSports

Povezane vesti

Dosadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza je upraznio stolicu, i sada fudbalska Srbija čeka njegovog naslednika. 

Licitira se odavno sa imenima, pominjao se Nemanja Vidić, čak i Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela, a sada je red došao na novog pretendenta. 

To je političar Rasim Ljajić, inače čovek koji je često na fudbalskim utakmicama Novog Pazara koji ga je i predložio za funkciju predsednika Saveza. 

"Novosti"prenose i da je Ljajić veliki favorit, a da bi navodno nagovorio i Milorada Mažića da se vrati srpskom fudbalu. 

Nekada sudija koji je sudio finale Lige šampiona Reala i Liverpula i verovatno najbolji sudija kojeg ima Srbija, obavljao bi funkciju prvog čoveka Sudijske komisije. 

Čekamo dalji razvoj situacije, nadamo se da ćemo uskoro imati predsednika...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 11.05.2021
19:01

Не долази у обзир. Давајте више те стране судије и Уефину управу. Ја да се уздам да ће гробар Љајић бити објективан и да неће навлачити за 'своје'? Нема од тога ништа.

avatar
miki2
Tuesday, 11.05.2021
09:04

Sport sportu, politika politicarima.

avatar
miki2
Monday, 10.05.2021
22:54

Uhasite fudbal (bar deca da ne idu na utakmice). Sto bankar nebi bio zubar ili pevac bio astronaut. Nema volje da se fudbal da fudbalu.