Povratak na mesto uspeha, Napredak predstavio novog trenera!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.05.2020.
15:26
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Kruševljane vežu veoma lepe uspomene kada je ovaj stručnjak u pitanju.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Iako je tokom aktuelne pauze Napredak ostao bez prvog čoveka kluba Marka Miškovića koji je podneo ostavku, stvari u klubu se ipak polako stabilizuju, s obzirom da će Mišković i dalje ostati kao podrška klubu.

Prvi korak u tom smeru je i izbor novog trenera, a to je Dragan Ivanović, koji je juče i zvanićno predstavljen u Kruševcu i koji se tako vratio u klub gde je imao dosta uspeha pre nekoliko godina.

''Nakon kratkih pregovora sa iskusnim stručnjakom Draganom Ivanovićem potpisan je ugovor na dve godine. Nadamo se dobrim rezultatima i veliko mi je zadovoljstvo da Šefu poželimo dobrodošlicu, sa nadom da će za vreme koje bude proveo u Napretku napraviti nekoliko mladih igrača koji će imati velike kaijere.

Do kraja prvenstva ostalo nam je četiri utakmice, ali se od igrača očekuje da se za to vreme dokažu novom treneru,tako da se očekuje velika ozbiljnost u radu'', izjavio je potpredsednik Napretka Bojan Miladinović.

Ivanović je na predstavljanju potvrdio da će mu prvi pomoćnik biti Trivo Ilić i novi stručni štab je već počeo rad sa ekipom na treninzima.

''Ništa se nije promenilo u mojoj glavi i razmišljanjima o tome kakav status Napredak treba da ima u Srbiji. Prvi put je ispalo dobro što se tiče rezultata i atmosfere.

Zadovoljstvo mi je da sam opet u Kruševcu. Navijačima poručujem da će u ova četiri kola Dragan Ivanović sa svojim saradnicima maksimalno ozbiljno pristupiti igri i bodovima. Zahvaljujući predsedniku Marku Miškoviću i uopšte situaciji u klubu, apsolutno je moja sloboda odlučivanja, i po tome je Napredak jedan od retkih klubova u Srbiji, ako ne i jedini'',
izjavio je Ivanović.
-
Kazino

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke