Povratak na mesto uspeha, Tomislav Sivić ponovo preuzeo Novi Pazar!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 25.08.2024.
14:15
Izvor: Sportske.net

Nedugo nakon rastanka sa Nikolom Trajkovićem, Novi Pazar je ozvaničio novog trenera prvog tima.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Pazarci su potvrdili dolazak Tomislava Sivića koji je već predvodio "Plave" tokom sezone 2021-22. 

Iza Sivića ostalo je 18 mečeva u prvom mandatu. 

U proleće 2022. upisao je devet pobeda, tri remija i šest poraza, uz polufinale kupa i ukupnu gol razliku 22:26.

Osim Novog Pazara, Sivić je do sada u karijeri vodio Smederevo, Voždovac, Hajduk iz Kule, Spartak iz Subotice, Radnički iz Niša, Železničar iz Pančeva, Kečkemet, Diošđer, Mezekevešd i Pakš, dok je pre toga trenersku karijeru gradio na Islandu i Farskim ostrvima.

Novi šef stručnog štaba predvodiće Novi Pazar u subotu protiv ubskog Jedinstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Младић
Sunday, 25.08.2024
15:01

Можете се трудити колико хоћете, узалуд Вам је. Стварате лажну еуфорију око домаћег такмичења али само испадате смешни у очима јавности. Објавили сте безброј текстова о Феђи Дудићу па је испао у првом колу од екипе која је потпуни аутсајдер. О Звезди и Партизану пишете као да су Барселона и Реал, а они нас обрукаше жестоко у Европским такмичењима. Ову вест сте објавили тако еуфорично као да ће Сивић да измени ток првенства. О појачањима Војводине се писало као да су Манчестер Сити. Ако сте и мало слободни пишите о свему ономе што не ваља у нашем фудбалу а тога има много. Сви преносите исте вести, нико се није усудио да зађе дубље и објави неки текст о лошим стварима у домаћем фудбалу. Зашто не критикујете честе смене тренера у домаћем првенству, лошу игру домаћих клубова у Европи, зашто не истражите шта није у реду са фудбалским клубовима у Лесковцу, Ужицу , Врању, Шапцу, Ваљеву, Смедереву, Зрењанину, Чачку и тд. то су велики градови а немају 25 мушкараца способних да играју у оваквој лиги?! Објавите неки текст и о председнику судијске комисије кад нам већ Уефа шаље дописе о нерегуларности одређених утакмица. Да се јавност упозна мало и са тим господином и његовим радом. Ово је гора диктатура од оне Титове. Сви ћуте, нико не сме да каже оно што сви виде. Зашто се одабрали да се бавите новинарством ако ћете писати само млаке текстове, да се нико не увреди?! Боље онда избаците рубрику домаћи фудбал да се не брукате. Будите изнад тог блата на било који начин. Или критикујте или заобиђите. Зар Вам није смешно кад сад у назад прочитате све текстове о Феђи Дудићу које сте објавили? Испали сте смешни и ви и он. Исто тако и са Лалатовићем својевремено.

avatar
DRUG OSTOJA
Sunday, 25.08.2024
23:12

Najbolji komentar od kad čitam vesti na sportske.net, a čitam ih godinama! Ovakve komentare trebate objaviti kao posebnu vest! To je žurnal jednom uradio sa jednim mojim komentarom iz 2012. godine! Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima domaćeg fudbala!