Povratak Super ligi, Zvezda i Partizan imaju teške zadatke

Autor: Beta Beta
petak 03.08.2018.
10:29
Izvor: Beta

Fudbalsko prvenstvo Srbije nastaviće se danas i za vikend, a aktuelni šampion i lider Crvena zvezda igraće sa Voždovcem.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbalsko prvenstvo Srbije nastaviće se danas i za vikend, a aktuelni šampion i lider Crvena zvezda igraće sa Voždovcem.

Utakmica u kojoj će crveno-beli pokušati da zadrže maksimalan učinak igraće se u subotu od 19.00 na Voždovcu.

Zvezda ima šest bodova, jedina posle dva prvenstvena kola, dok Voždovac ima tri.

Utakmica će se igrati tri dana posle pobede Zvezde u Litvaniji nad Suduvom i plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prva utakmica trećeg kola igraće se večeras od 20.00, kada će se na Banovom brdu sastati Čukarički i Mačva iz Šapca.

Pored duela Voždovca i Zvezde, u subotu će se igrati još dve utakmice. Obe će početi u 20.00, a sastaće se Napredak i Bačka u Kruševcu, odnosno Radnik i Zemun u Surdulici.

Vicešampion Partizan će u trećem kolu igrati u nedelju od 19.00 sa ekipom Mladosti iz Lučana na svom stadionu, motivisan prolaskom u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa.

Radnički će, posle eliminacije od Makabija u kvalifikacijama za Ligu Evropa, u nedelju od 20.00 u Nišu dočekati Dinamo iz Vranja, dok će se u istom terminu u Novom Sadu sastati Vojvodina i Rad.

Spartak je u četvrtak prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, a takmičenje u prvenstvu nastaviće u ponedeljak, kada će u 18.00 u Subotici dočekati Proleter.

Subotički klub posle dva kola ima tri boda, koliko i debitant u Super ligi Srbije novosadski Proleter.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke