"Povratak u Partizan? Nikada ne bih rekao ne", vezista odgovorio i na pitanje o Crvenoj zvezdi!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 25.01.2021.
13:31
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Kratko i jasno.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

U Partizanu je uvek aktuelan povratak bivših fudbalera, pa i trenera.

O tome da ne bi imao ništa protiv da ponovo zaigra u crno-belom dresu govorio je i Danilo Pantić u intervjuu za Sportski žurnal.

"Verovatno će me sa Partizanom povezivati još mnogo  puta. To je klub koji je odgajio celu moju porodicu, kada nam je bilo najteže klub je bio tu. Zauvek ću im biti zahvalan na tome i srećan zbog činjenice da sam bio deo Partizana. Nikad ne bih rekao ne Partizanu, s druge strane za dogovor su potrebne dve strane. Tako da nemam adekvatan odgovor", kazao je član Čelsija na pozajmici u Čukaričkom.

Pantić je istakao i žaljenje što zajedno sa igračima iz svoje generacije 1996 nije ostavio dubok trag, bili su tu između ostalih i Radonjić, Živković, Bogosavac, Stevanović...

"Ne mogu da kažem da je bila greška do Partizana ili samo do nas, jednostavno tako se desilo, splet nekih okolnosti, onda nema nazad. Bila mi je velika želja da svi zajedno nosimo dres prvog tima Partizana u isto vreme. Nažalost, to se nije obistinilo, možemo samo da nagađamo dokle bismo došli. Verovatno daleko", kazao je ofanzivni vezista koji je otkrio da je izabrao povratak u Srbiju zbog rođenja sina Viktora.

Na pitanje da li bi nekada pristao da zaigra u Crvenoj zvezdi, pružio je kratak i jasan odgovor.

"Nikad."


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke