Povratnici su uvek u modi, Partizan rešio pitanje napadača?

Autor: Ivan Cvetković
subota 01.07.2023.
16:13
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Dobro poznato lice uskoro bi trebalo da se ponovo nađe u Humskoj.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Odlazak Rikarda Gomeša napravio je problem Partizanu koji sada mora da reši dovođenjem barem jednog klasičnog napadača.

Izgleda da je izbor pao na još jednom povratniku.

Kako prenosi Telegraf, peto pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku biće fudbaler Vojvodine Nemanja Nikolić (30).

Spletom čudnih događaja u kojima su u prethodnih 48 sati akteri bili napadač Vojvodine i jedan od klubova sa Kipra, doprineli su da Nikolić na kraju završi u Humskoj, gde će potpisati dvogodišnji ugovor, preneo je isti izvor.

Naime, Nikolić je nekoliko dana pregovarao sa neimenovanim kiparskom klubom i dogovorio sve uslove, da bi klub značajno izmenio i smanjio iste kada je saznao da je Vojvodina spremna da pusti Nikolića bez obeštećenja.

Igrač i agent-posrednik su nekoliko puta pokušali da objasne da neće biti dogovora ukoliko se ne ispoštuje pređašnje obećanje, pa je Nikolić odustao od čitavog transfera.

Priča je stigla i do Partizana koji je brzo reagovao i doveo svoje peto pojačanje posle Nikole Antića, Aleksandra Šćekića, Aleksandra Jovanovića i Franka Kanutea.

Nemanja Nikoić je u Partizan prvi put stigao na leto 2018. godine posle odlične sezone u subotičkom Spartaku, ali je za nešto više od dve godine dva puta bio na pozajmicama - u Vojvodini i Spartaku pre nego što je pojačao Al Raed iz S. Arabije.

Nakon Tobola, usledila je sezona u Spartaku i povratak u Vojvodinu prošlog leta gde je odigrao 35 utakmica, postigao šest golova i dodao sedam asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke