Pred derbi sa Partizanom, Radnički predstavio dva velika pojačanja! ''Grobari'' jednog odlično znaju!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.09.2021.
19:41
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Kragujevčani dodatno pojačali svoje redove.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Predstojeći fudbalski vikend obeležiće gostovanje Partizana u Kragujevcu protiv domaćeg Radničkog 1923, u subotu od 16 časova na ''Čika Dači''.

Samo dva dana pre ovog duela, Kragujevčani su zvanično predstavili još dva pojačanja, od kojih je jedno bivši vezista Partizana Nemanja Tomić.

Tridesetrogodišnji fudbaler je i prethodnu sezonu proveo u Radničkom, tokom leta je bilo neizvesnosti gde će nastaviti karijeru, ali treneru kragujevčkog superligašakluba Vladimiru Radenkoviću se dopalo što je Tomić individuanlno radio na fizičkoj spremi, što je smršao sedam kikograma i sada je potpuno spreman za superligaški fudbal. 

Tomić je potpisao novi ugovor na još godinu dana, a više detalja izneo je sportski direktor kluba Slavko Perović.

''Sa Nemanjom smo znatno ranije postigli dogovor o produžetku saradnje, ali je bilo potrebno određeno vreme da se neke stvari papirološki srede kako bi on potpisao novi ugovor. O Nemanjinim fudbalskim kvalitetima ne treba trošiti reči. Sigurno je da smo dobili jedno veliko pojačanje za nastavak sezone i igrača koji će praviti razliku na terenu, posebno u utakmicama protiv defanzivno orijentisanih ekipa i u trenucima kada jurimo rezultat. Takođe, od njega očekujemo da bude primer mlađim igračima i da im prenese svoje ogromno fudbalsko znanje i iskustvo'', izjavio je Perović, a problem je što je Tomić doživeo povredu šake, pa je pitanje kada će moći da zaigra.

Osim Tomića, Radnički će do kraja sezone računati na još jednog novajliju, a to je 28-godišnji krilni fudbaler Saša Jovanović koji je tokom karijere nastupao za Rad, Voždovac, Čukarički, Inđiju, Bežaniju, lučansku Mladost i austrijski Volfsburger.

''Saša Jovanović je igrač sa zavidnim superligaškim i internacionalnim iskustvom koji je već duže vreme na našem 'skeneru'. Očekujemo da bude značajno pojačanje za naš tim u nastavku sezone i da upravo u dresu Radničkog iskaže svoj pun igrački potencijal'', rekao je sportski direktor Perović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke