Predivno druženje i sjajna atmosfera obeležili Vošin porodični dan

Autor: Milovan Longinov
subota 06.08.2022.
14:50
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Divan dan na "Karađorđu".

fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina danas je priredio dan za pamćenje za svoje najvernije navijače.

„Mi smo jedno – to je naša snaga“, dobro je poznati stih iz himne FK Vojvodina, a sjajan pokazatelj zajedništva svih koji pripadaju i vole „staru damu“ bio je i Vošin porodični dan, koji je danas održan na stadionu „Karađorđe“.

Svi prisutni na stadionu, među kojima su većinu činila deca, kojoj je današnji događaj prvenstveno i bio namenjen, najpre su pažljivo pratili utakmicu između Vošinih prvotimaca podeljenih u dva tima, pri čemu su, baš kao i na zvaničnim mečevima, aplauzom i podrškom nagrađivali svaki gol i svaki dobar potez crveno-belih, a posebnim aplauzom su pozdravili i trenera Milana Rastavca, koji je sedeo među njima na zapadnoj tribini, navodi se na sajtu kluba.

Još pre nego što je trening-utakmica završena, kod ograde koja razdvaja tribinu od atletske staze se stvorila gužva, jer su mališani bili nestrpljivi da što pre uđu na teren i upoznaju se sa svojim junacima i idolima, a o tome koliko su svi uživali u druženju, zabavi i pravoj porodičnoj atmosferi najbolje govori to da su igrači Vojvodine, iako je bilo planirano da na terenu ostanu petnaestak minuta nakon meča, ipak ostali sve do kraja druženja. Stojeći na terenu „Karađorđa“, praktično sve vreme nije bilo pravca u kojem ste mogli da pogledate, a da ne vidite nekoga od fudbalera Voše kako potpisuje majicu ili se slika se nekim od navijača.

Naravno, deca (ali i stariji) su uživali i u raznim fudbalskim poligonima i kroz dobru zabavu pokazali svoje fudbalsko umeće, a oni najbolji su bili nagrađeni dresovima Vojvodine, koje su im predali fudbaleri Mihajlo Nešković, Uroš Kabić i Jovan Milošević.

"Prelepo fudbalsko, porodično pre podne na stadionu „Karađorđe“ je još jednom pokazalo da unutar i oko FK Vojvodina vlada odlična atmosfera, odnosno još jednom potvrdilo sinergiju između kluba i njegovih navijača i sugrađana. Nema sumnje da i fudbaleri i navijači jedva čekaju novi zajednički susret, kao što su svi koji su danas bili na „Karađorđu“ napustili isti prepuni pozitivnih utisaka i ispunjenog srca.

Vojvodina – jedna, jedina", zaključak je na sajtu "stare dame".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.