Predsednik kluba za "Sportske" otkriva - Gde će Mladost igrati Super ligu?

Autor: Nemanja Janošev
sreda 18.05.2022.
14:15
Izvor: Sportske.net

Senzacija domaćeg fudbala ima nekoliko opcija.

Povezane vesti

Predsednik novosadske Mladosti GAT Miroslav Kresović rekao je da postoji nekoliko stadiona na kojima bi ovaj klub trebalo da igra svoje superligaške utakmice naredne sezone.

Mladost je ispisala istoriju srpskog fudbala i kroz četiri godine od amaterskog ranga došla do Super lige. O tome ćete više moći da čitate na našem portalu u petak, a prethodno smo se dotakli teme - gde će Mladost biti domaćin u narednoj sezoni budući da njihova "GAT Arena" još uvek ne ispunjava uslove za superligaški fudbal?

"Još tačno ne znamo. Postoje dve solucije – "Karađorđe" i Bačka Palanka. Postoji opcija da radimo još jednu tribinu koju moramo da završimo, a ukoliko bismo krenuli u skorije vreme, jedan deo naredne sezone bismo igrali na našem stadionu. Do tada, Bačka Palanka ili 'Karađorđe' '' otkriva Miroslav Kresović za "Sportske.net" uz nadu da će Mladost ipak ostati u Novom Sadu, baš kao što je to bio slučaj sa Proleterom koji je iznajmljivao "Karađorđe".

"Iskreno se nadam da će nam dozvoliti da igramo na "Karađorđu" jer bi bila greota da Novi Sad nema još jednog superligaša koji će svoje utakmice igrati u svom gradu i u njemu dočekivati timove poput Zvezde i Partizana. Želja je da Novosađani mogu da gledaju lep fudbal i dobre utakmice. Sve se ovo brzo desilo, nismo se još dogovorili sa Gradom i sa Vojvodinom, ali ohrabruje nas to što je Proleter dobio dozvolu da igra na Karađorđu. Imamo podršku Grada i gradonačelnika, verujem da neće biti poteškoća, ali videćemo. Sa Vojvodinom imamo prijateljski odnos“, poručuje Kresović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke