Predsednik Olimpije odjavio Zvezdu: "Elšnik nije na prodaju!"

Autor: Lazar Nikolić
utorak 23.07.2024.
17:07
Izvor: Sportske.net

Moraće crveno-beli da potraže drugo rešenje.

EPA-EFE/MOHAMED MESSARA
EPA-EFE/MOHAMED MESSARA

Povezane vesti

Želela je Crvena zvezda slovenačkog reprezentativca Timija Maksa Elšnika, nudila Olimpijiji iz Ljubljane 2.000.000 evra za njega, ali vezista neće doći na "Marakanu".

Predsednik Olimpije Adam Delijus je u izjavi za slovenački portal "Sport 24" izjavio da Elšnik nije na prodaju u ovom trenutku.

"Neću prodati Timija Maks Elšnika. Naš cilj je da igramo ponovo u grupnoj fazi Lige konferencije i zabeležimo dobre rezultate tamo. Iz tog razloga, ne možemo da prodamo Timija", jasan je Delijus.

Odličan je bio na Evropskom prvenstvu gde je sa Slovenijom stigao do osmine finala, a za njega su pored Zvezde interesovanje pokazali i hrvatski velikani Dinamo i Hajduk, te italijanska Piza. Međutim, Elšnik definitivno ostaje u Olimpiji.

"Tačno je da sam pregovarao sa predstavnicima Pize, ali rekao sam im isto što i vama sada. Nisam razgovarao ni sa kim lično, Goran Boromisa me je obavestio o interesovanju još nekih klubova, ali sam i njih informisao o konačnoj odluci. Moramo se boriti za dobro ovog kluba i slovenačkog fudbala uopšte kao i ostali predstavnici u evropskim takmičenjima. Reprezentacija Slovenije je svojim briljantnim nastupima na Evropskom prvenstvu skrenula pažnju evropske javnosti na slovenački fudbal, sada klubovi moraju da vuku ovaj vagon napred", podvukao je Delijus.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke