Predsednik se oglasio: "Građani Srbije zaslužuju bolji rezultat reprezentacije!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 26.06.2024.
14:24
Izvor: Sportske.net

Imao je šta da poruči ljudima u Savezu i selektoru.

Nikola Gligic/Starsport.rs ©
Nikola Gligic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Danas čitava zemlja priča o neuspehu naše fudbalske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a svoje mišljenje iz Brisela za televiziju "Pink" dao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je apostrofirao da država ulaže u fudbal ogroman novac, te da nije zadovoljan igrama reprezentacije Srbije na Evropskom prvestvu. Posebno ga boli neuspeh u meču protiv Slovenije.

"Jeste sport, sve je sport, samo smo mi mnogo para dali za taj sport i mnogo uložili. Ljudi u Srbiji zaslužuju bolje rezultate. Nije problem da izgubite od Engleske koja je loša, od Nemačke, Španije, ali je problem kada izgubite (remizirali smo) od Slovenije koja tri puta manje košta od tima Srbije. Kada vam igrač koji u Celju ima platu od 5.000 evra daje gol zato što nema ko da ga isprati. Tu ima bezbroj problema. Mi smo kao sad zadovoljni, srećni, nikom ništa. Neću da se bavim time, nismo mi banana zemlja u kojoj se nešto rešava preko noći emocionalnim rekacijama, ali sam siguran da zbog velikog ulaganja u infrastrukture, ali i u plate funkcionera Fudbalskog saveza i selektora, građani Srbije zaslužuju bolji rezultat",rekao je Vučić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke