Predsednik Voše uputio zahvalnicu povodom 109. rođendana "stare dame"

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 06.03.2023.
15:49
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Svečani dan na "Karađorđu".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić zahvalio se svima na čestitkama povodom 109. rođendana „stare dame“.

Današnji dan protekao je u svečanom tonu, najpre postavljanjem venca na spomen-ploču na mestu gde je na današnji dan pre tačno 109 godina osnovan FK Vojvodina, a potom i prigodnim koktelom u VIP salonu stadiona „Karađorđe“.

U ime kluba, predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić uputio je znak zahvalnosti svima koji su svojim čestitkama ulepšali današnji dan.

"Danas smo obeležili 109. rođendan naše Vojvodine. Velika mi je čast da predstavljam klub sa tradicijom kakvu nosi Vojvodina i da u njeno ime imam mogućnost da se zahvalim svima na čestitkama. Danas smo se osećali kao deo jedne velike sportske porodice, jer su nam lepe želje i čestitke stizale sa svih strana Srbije, Evrope, pa i dalje.

Zahvaljujemo se Fudbalskom savezu Srbije i Vojvodine, kabinetu gradonačelnika Grada Novog Sada, brojnim klubovima, poput večitih rivala Crvene zvezde i Partizana, ali i Čukaričkom, Radničkom iz Niša, Radniku iz Surdulice, FK Voždovac, FK Sutjeska iz Nikšića, OFK Budućnosti, Spartaku iz Subotice, zatim inostranim klubovima – Sampdoriji, Bolonji, Dinamu iz Moskve, Mielecu iz Poljske, Akademiji Razvan Rat iz Rumunije. Posebna zahvalnost izražavam našim bivšim igračima i velikanima fudbala, Milošu Krasiću, Lanetu Jovanoviću, Jovanu Tanasijeviću, Miroslavu Tanjgi, nekadašnjem treneru Nenadu Lalatoviću i mnogim drugima koji su nam zaista učinili ovaj rođendan posebnim", poručio je predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke