Predstavljen Veselinović: "Da je lako, drugi bi uživali u tome"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.04.2018.
14:56
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina predstavio je u utorak novog-starog šefa stručnog štaba koji je do pre samo nekoliko dana sa velikim uspehom vodio ekipu Spartaka.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada upriličio je u utorak konferenciju za medije na kojoj je javnosti predstavljen novi šef stručnog štaba Aleksandar Veselinović.

Radi se o treneru koji je u završnici prethodne sezone na klupi Vojvodine proveo samo desetak dana, tako da će mu ovo biti drugi mandat na "Karađorđu".

"Zadovoljstvo je ponovo biti ovde, iako u ovom momentu svi treba da se manemo nekih velikih reči. Mislim da svi treba da budemo svesni ozbiljnosti situacije i trenutka, jer verujem da niko od nas ne pamti kada je Vojvodina poslednji put sezonu završila na osmom mestu na tabeli", počeo je svoje izlaganje Veselinović.

Novi trener stupa na dužnost pred početak plej-ofa u kojem će novosadska "Stara dama" pokušati da popravi poziciju na tabeli i domogne se mesta koje vodi u Evropu.

"Zahvaljujući ovakvom sistemu takmičenja, još uvek imamo realne šanse da ostvarimo ono što su ambicije kluba. To sigurno neće biti lako, jer od svih šest ekipa koje, pored Crvene zvezde i Partizana, konkurišu za plasman u Evropu, Vojvodina se nalazi u najtežoj situaciji i ima najneprijatniji raspored, iako lakog rasporeda zapravo ni nema. No, da je lako, znam da ja ne bih bio ovde, već bi u tome uživali neki drugi ljudi", dodao je Veselinović.

Priliku da upiše povratnički debi na klupi Vojvodine Aleksandar Veselinović će imati u nedelju kada njegov tim ide u goste kruševačkom Napretku.

"Smatram da treba da idemo korak po korak, od meča do meča, i onda da vidimo koliko će nam to doneti na kraju sezone. Pre otprilike godinu dana, kada sam odlazio odavde, nisam ni sanjao da ću jednog dana opet biti na ovom mestu, ali život piše romane i sada imam jedinu obavezu da svakog jutra kada se pogledam u ogledalo, znam da sam, zajedno sa svima ostalima iz kluba, učinio sve što sam mogao da Vojvodini bude bolje", zaključio je novi trener Vojvodine.

Aleksandar Veselinović potpisao je sa Vojvodinom ugovor do juna 2020. godine, a u stručnom štabu će sarađivati sa Goranom Šaulom, Dušanom Đorđevićem i Aleksandrom Jankovićem. Pregovori su u toku sa Spasojem Jelačićem koji bi takođe mogao da se vrati na "Karađorđe".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke