Preković napustio Voždovac - Ovo je nova destinacija

Autor: Sportske Net
sreda 05.01.2022.
11:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Zadovoljan je fudbaler novim transferom.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Dosadašnji golman fudbalskog kluba Voždovac Miloje Preković prešao je u Dinamo Samarkand iz Uzbekistana.

"Za ovih godinu i po dana bilo je mnogo uspona i padova, ali smo sa svime uspevali da izadjemo na kraj zajedno. Emotivno sam se vezao za ovaj klub, za ljude koji su tu stalno, momke sa kojima sam igrao. Izuzetno sam se uklopio u ovu sredinu i jako mi je prijao ovaj period proveden na 'krovu'. Drago mi je zbog svega što smo postigli, dao sam sve od sebe da maksimalno doprinesem ovakvim rezultatima", rekao je Preković za klupski sajt.

"I dalje sam pod utiskom oko samog odlaska jer sam se navikao na ovaj klub, na drugare, atmosferu unutar kluba, sve trenere sa kojima sam radio. Voždovac je u svakom smislu klub kao nijedan drugi, u kojem sam izuzetno uživao", dodao je on.

Preković je rekao da je mnogo napredovao zahvaljujući treneru golmana Predragu Miljkoviću.

"On je jedan od najboljih trenera sa kojima sam radio, ali pre svega izuzetan čovek. Posebno sam zahvalan za sve što smo zajedno napravili. Sa svim golmanima sam imao izuzetan odnos i prosto je neverovatno da se tri golmana tako dobro slažu, da ne postoji zavist, bili smo tu jedan za drugoga i činili jedan drugoga boljim. Siguran sam da Voždovac ostaje u dobrim rukama", ocenio je.

Trener golmana Voždovca Predrag Miljković veruje da će Preković sa dobrim partijama nastaviti i u novom klubu.

"Kada je odnos zasnovan na poverenju rezultat ne može da izostane. Preković je svojom posvećenošću, napornim radom, strpljenjem i odnosom prema klubu i ekipi pokazao da uvek može da se napravi korak napred u karijeri", naveo je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke