Premalo se piše o Stjepanovićevom sjajnom nastupu u derbiju: ''Ugledao sam se na Belića''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.12.2023.
20:05
Izvor: Sportske.net

Mladi vezista Partizana sinoć je u potpunosti opravdao poverenje trenera Duljaja.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je sinoć dobio 171. večiti derbi, a trener Igor Duljaj je dobio još jednog mladog igrača na koga će definitivno moći da se osloni tokom prolećnog dela sezone.

U pitanju je Mateja Stjepanović, 19-godišnji defanzivni vezista koji je sinoć zbog povrede Kanutea morao da bude ''gurnut u vatru'' protiv najvećeg rivala.

On, naravno, ima iskustva u omladinskim derbijima, ali seniorski debi mu je bio dečački san koji je sinoć ostvario, što je i potvrdio u izjavi za klupski YouTube kanal.

''Stvarno neverovatan osećaj, zaslužili smo ovo, izginuli smo na terenu, dečački san mi se ostvario. Pre mesec dana nisam mogao ni da zamislim da će se ovo desiti, ali namestilo se da ja igram. Dao sam sve od sebe, spremao sam se za ovo i nadam se da sam ostavio dobar utisak. Hvala navijačima. 

Za ovaj crno-beli dres ću uvek sve dati, kao što sam i sada, ne znam šta da kažem... Hvala predivnim navijačima, hvala svima koji su došli'', rekao je Stjepanović.

Njemu je ovo bio ukupno peti nastup u Superligi ove sezone, a sinoć je u tandemu sa Kristijanom Belićem odradio ogroman posao i nijednog trenutka se nije primetilo da mu je to bio prvi derbi. Možda jedino pred sam kraj prvog poluvremena kada je izgubio loptu, a Bukari zatim pokušao da izvede kontru koja je zaustavljena.

'''Belka' je požrtvovan igrač, ugledao sam se na njega. Treniramo zajedno svaki dan i nadam se da je to dobro izgledalo i sa moje strane. Sad idemo na zasluženi odmor, za petnaestak dana nastavljamo da treniramo, nastavljamo gde smo stali, idemo da osvojimo titulu'', izjavio je Stjepanović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke