Premijer otkrio: ''Nemci se interesovali za Partizan!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.12.2014.
22:48
Izvor: Sportske.net, RTS

Predsednik Vlade Srbije ponovo je govorio na temu privatizacije srpskih klubova, ne dajući pritom mnogo razloga za optimizam.

BETAPHOTO/vLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC
BETAPHOTO/vLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC

Povezane vesti

Premijer Aleksandar Vučić je večeras gostujući na Javnom servisu ponovio da je privatizacija jedino rešenje za probleme u srpskom sportu, ali i priznao da on ''nema snage'' da se sa svim time bori.

''To jeste problem, ali nemoćan sam da ga rešim. Sam sam u svemu tome, a svi se plaše šta će ko da kaže. Pretpostavljam da se plaše navijača'', konstatovao je Vučić, govoreći o čelnim ljudima naših najvećih klubova.

On je dodao i da se ''nasmejao'' na jednu od nedavnih izjava jednog od čelnika Crvene zvezde, najverovatnije Zvezdana Terzića, u vezi sa procentom vlasništva koji bi imao budući vlasnik. Podsetimo, tu izjavu je pre nekoliko dana kritikovao i Slaviša Kokeza.

Premijer Vučić je, takođe, otkrio i da je u proteklom periodu bilo interesovanja i ponuda za privatizaciju i kad je u pitanju Crvena zvezda i kad je u itanju Partizan. Za klub iz Humske je dodao i da su bili zainteresovani vlasnici pojeinih nemačkih klubova, ne navodeći, međutim, njhova imena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke