Preokret - Partizan želi srpskog trenera na klupi!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 02.06.2022.
13:20
Izvor: Sportske.net

Ipak ništa od Italijana?

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan želi isključivo domaćeg trenera na klupi svog tima, saznaje "Telegraf".

Iako se ranije tokom dana prenelo da će Italijan Marko Simone doputovati u Beograd ne bi li pregovarao sa čelnicima kluba iz Humske - prema svemu sudeći, kakav god bio razgovor - on neće dobiti posao.

Naime, prema "Telegrafu", Partizan želi isključivo srpskog trenera, spremnog da zaroni u mulj srpskog fudbala i bude svestan onoga što ga čeka u vidu protivnika, ovdašnjeg mentaliteta, pritiska... 

Više puta je rečeno, posebno tokom ove sezone, da je maltene svaka utakmica kao finale jer mora da se pobeđuje konstantno ne bi li se osvojila titula, te u Partizanu smatraju da će srpski trener to momentalno znati, za razliku od inostranog.

Takođe, Partizanu su navodno ponuđeni Alesandro Nesta i Jan Dal Tomason, ali klub ne želi da već u avgustu traži novog trenera budući da je neizvesno kako bi se oni uklopili i kakvi bi bili njihovi planovi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 02.06.2022
13:51

Sa bilo kojim Srpskim trenerom se nećemo usrećiti. Partizanu je potreban trener stranac, čovek koji ima dugačiji mentalitet i drugačije shvatanje fudbala. naravno da čelnicima Partizana više odgovara srbin jer sa njim mogu da manipulišu kako god požele.