Preokret u Lazarevcu, istorijska pobeda Kolubare nad Čukaričkim!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.08.2021.
21:01
Izvor: Sportske.net

Prvi trijumf novog superligaša u četvrtom kolu šampionata.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Iznenađenje u Lazarevcu! Ekipa Kolubare večeras je posle preokreta uspela da savlada Čukarički sa 3:1, i to samo tri dana pošto su ''Brđani'' ostvarili pobedu nad švedskim Hamarbijem identičnim rezultatom.

Ovo je Kolubari prvi superligaški trijumf u klupskoj istoriji, a Čukarički je pretrpeo prvi poraz ove sezone, posle dve startne pobede u domaćem šampionatu.

Delovalo je da će ''Brđani'' i večeras nastaviti tu seriju, pošto je Đorđe Jovanović u 24. minutu doveo goste u vođstvo, ali ta prednost je vrlo brzo anulirana.

Kolubara je uzvratila već u 30. minutu golom Đuranovića posle akcije Mladenovića i Đokića po desnoj strani. Usledio je centaršut u peterac, a Đuranović je uspeo da iz dva pokušaja ugura loptu u mrežu - 1:1.

U 43. minutu Viktor Rogan je sa ivice kaznenog prostora pogodio stativu i tako propustio priliku da Čukaričkom donese novu prednost, pa se na poluvreme otišlo nerešenim rezultatom.

Očekivalo se da u nastavku gosti dođu i do drugog gola, ali umesto toga Kolubara je nastavila da ''rešeta'' mrežu favorizovanih gostiju.

Već posle pet minuta igre u drugom poluvremenu Marjanović je doneo preokret Kolubari, a trijumf domaćih potvrdio je Uroš Đuranović svojim drugim golom u 79. minutu, posle centaršuta iz slobodnog udarca sa leve strane, za konačnih 3:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke