Preponosni Borjan: ''Evo, kažu oni sve...'' Stanković će jedno pitanje ''nositi sa sobom''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.03.2022.
21:00
Izvor: Sportske.net

Zvezda se časno oprostila od Evrope za ovu sezonu.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Dugo će Crvena zvezda žaliti za propuštenim prilikama u večerašnjem meču, za tri poništena gola u Glazgovu, promašenim penalom Kataija, takođe na ''Ajbroks Parku''.

Utisak je da je bolji tim ispao, iako je Rendžers dobio prvi meč sa 3:0, ali Zvezda je večeras pred punim tribinama ''Marakane'' trijumfovala sa 2:1, ali po svemu viđenom ova pobeda je mogla da bude ubedljivija.

Prve utiske po završetku meča trener Dejan Stanković je izneo u razgovoru za TV Arena sport.

''Preponosan sam. Mislim da je svaki navijač prepoznao sebe na terenu, kako u Glazgovu, tako i večeras. Da li je moglo bolje? Moglo je sigurno i bolje. Trebao nam je još jedan gol, ali konstantno smo tražili gol, stvarali šanse, momci su dali sve, odigrali stopostotno. Lepa je satisfakcija pobeda u finišu, ali smo ispali. Ne znam da li je bolji tim prošao, verovatno, ali nosiću to pitanje sa sobom. Ovo je bila prava utakmica i verujem da će Zvezda ovako nastaviti. Ovi momci su ostavili sve danas, žao mi je. Branili su se, odbranili se, na jednu kontru smo primili gol. Pićiniju je pukla zadnja loža...

Sada idemo da se odmorimo, čeka nas Kolubara'', zaključio je Stanković.

Sličnu poruku poslao je i kapiten Milan Borjan, ali nije želeo mnogo da priča, dao je reč Zvezdinom severu koji je dugo navijao i posle meča.

''Evo, kažu oni sve. Neverovartna utakmica, nismo imali sreće u obe utakmice, ali preponosan sam na ove momke. Sada nam ostaje da se koncentrišemo na prvenstvo'', izjavio je Borjan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke