Presrećni Lalatović nije mogao da motiviše igrače ''da zapnu'', ovo je razlog

Autor: Darko Mitrović
subota 14.05.2022.
21:23
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Veliko zadovoljstvo videlo se na licu trenera Radničkog 1923.

Screenshot/TV Arena sport
Screenshot/TV Arena sport

Povezane vesti

Proleter i Metalac ispadaju u Prvu ligu Srbije, kragujevački Radnički 1923 je siguran učesnik baraža, a ostaje još da se vidi ko će još u baraž uz Kragujevčane, da li Novi Pazar ili Mladost.

Radnički je večeras poražen u Subotici od Spartaka sa 2:1, ali s obzirom na ishod ostalih današnjih mečeva, trener kragujevačkog superligaša Nenad Lalatović imao je mnogo razloga za zadovoljstvo posle meča sa Spartakom.

''Mi smo već obezbedili baraž, jer Proleter je izgubio, Metalac je izgubio. Jednostavno, mi smo znali rezultate, bilo je 0:2 početkom drugog poluvremena (u Gornjem Milanovcu prim.aut.), tako da nisam mogao da motivišem moje igrače toliko da zapnu, ali mislim da smo danas u drugom poluvremenu bili dobar protivnik, primili smo taj gol iz penala, ne bih ga komentarisao. Mnogi su zimus mislili da je nemoguće da dođemo do baraža, mi smo uspeli.

Kad sam došao, imali smo samo 16 bodova, sada imamo ne znam ni koliko, osvojili smo još 19 u ovoj polusezoni do sada. Jako sam zadovoljan i srećan. Sve su nam misli sada usmerene ka baražu i nadam se da će uz Božiju pomoć i Božiju sreću moji igrači odigrati dobro kao danas, mislim da će to biti dovoljno. Kragujevac kao grad i Radnički kao klub zaslužuju superligaša'', izjavio je Lalatović za TV Arena sport.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke