Prevrat u FSS? Piksi se baš i ne slaže: ''Svi znamo šta se desilo''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.05.2021.
14:59
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Da li baš ''svi znamo''?

FSS
FSS

Povezane vesti

Preneli smo ovog popodneva, selektor ''A'' reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi okupio je reprezentativce na početku priprema za prijateljske mečeve sa Jamajkom i Japanom, uz nekoliko promena na spisku.

Ali, tokom konferencije za medije koja je organizovana tim povodom, selektor Stojković je upitan i za najnovija dešavanja u Fudbalskom savezu Srbije, što mnogi doživljavaju kao prevrat s obzirom da je najpre Marko Pantelić smenio pojedine članove Izvršnog odbora, a onda je Izvršni odbor smenio njega. Ipak, Stojković na te stvari gleda na drugačiji način i nije zabrinut zbog onoga što se dogodilo.

"Nije tu bilo nikakvog prevrata. Svi znamo šta se desilo. Maksimalno sam skoncentrisan i posvećem poslu kojim se bavim i imam odgovornost za sportska pitanja i sve što se dešava oko nacionalnog tima. Niti želim niti mogu da se mešam u rad Saveza.

Rekao sam da postoje dva sektora, politika i sportski deo Saveza. Uz sportskom delu se pitam i to se baš mnogo pitam i pitaću se. O ovoj drugoj političkoj strani se ne brinem previše. Vidim da Savez funkcioniše dobro, imamo podršku, to mi je jako bitno i ne želim da trošim energiju na to", rekao je Stojković, a prenosi B92.net.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke