Prijović nikome nije prioritet

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 06.06.2021.
19:00
Izvor: Sportske.net

Ni Zvezde, ali ni PAOK.

EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

Deluje da povremeni srpski reprezentativac i napadač Al Itihada Aleksandar Prijović neće karijeru nastaviti ni u Crvenoj zvezdi, ali ni u grčkom PAOK.

Istina je da ga oba tima žele u svojim redovima. Zvezda je, kako je poznato, iznela svoju ponudu, ali Prijović nije zadovoljan uslovima koje nudi srpski šampion, te su šanse da se transfer realizuje minimalne. 

Slična stvar je i sa njegovim bivšim klubom PAOK. U Solun se vratio rumunski trener Razvan Lučesku, koji izuzetno ceni visokog napadača iz prethodnog mandata kada su zajedno sarađivali, a Prijović rešetao mreže. Međutim, ovog puta Lučesku je poručio klub želi da se distancira od ovih medijskih spekulacija i kako se čini, Prijović nije prioritet crno-belih ovog leta.

"Ne znam njegovu situaciju", kazao je kratko Lučesku, pre nego što je izneo niz pohvala na račun srpskog špica.

Takođe, priznao je da razgovara sa čelnicima kluba o ojačavanju napada, ali putevi PAOK i Prijovića se, za sada, neće opet spojiti.

Jedan od najvećih razloga za to jesu visoki finansijski prohtevi napadača Al Itihada koji u Saudijskoj Arabiji prima 5.5 miliona evra godišnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke