Problem na treningu Partizana pred put u Crnu Goru, da li će Đukić moći da računa na ovog igrača?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.07.2018.
14:03
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Neizvesnost traje, u Humskoj se nadaju dobrim vestima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Jutarnji trening Partizana obeležio je problem sa ofanzivnim fudbalerom crno-belih Đorđem Ivanovićem, koji se požalio na povredu posle jednog oštrijeg duela sa Ukrajincem Jurijem Vakulkom.

Ivanović je dobio udarac u predelu kolena, pa u Partizanu nisu želeli ništa da rizikuju i Ivanović je odmah upućen na detaljne lekarske preglede.

S obzirom da crno-beli u četvrtak (20:15h) gostuju u Nikšiću, u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rudara, u ovom trenuku nije izvesno da li će šef struke crno-belih moći da računa na snažnog fudbalera.

''Verujemo da nije ništa ozbiljno, ali naprosto nismo želeli da rizikujemo sa Ivanovićem.

Za svaki slučaj će otići na snimanje, jer nećemo ništa da prepustimo slučaju, moramo da budemo sigurni da je igrač zdrav i potpuno spreman i da trenira i da igra mečeve'', istakao je doktor Ilija Rosić u izjavi za ''Telegraf''.

Srećom po crno-bele, Đukić sada ima veći izbor igrača u ofanzivnoj liniji tima, s obzirom da su ovog leta došli i Nikolić i Rikardo Gomeš, a da su i Tavamba i Ožegović još uvek u ekipi, iako se očekivao njihov odlazak iz Humske ovog leta.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 09.07.2018
18:25

Najbolji tim koji Partizan trenutno može da napravi je: Stojković - Vulićević, Miletić, Marković, Šehović (Miletić) - Zdjelar, Jevtović - Tošić (Suma, Janković, Đerlek), Pantić - Tavamba, Ivanović. Ako ne može Ivanović, onda Ožegović ili neko od novih (Gomeš, Nikolić), kad već nema Jovanovića ili promena koncepta na 4 - 2 - 3 - 1, pa neko iza Tošićeve zagrade, npr Suma - u prvih 11.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 09.07.2018
14:06

Rikardinjo? :-) Stojkovic- Nema Miletic, Markovic, Mitrovic- Enake, Zdjelar, Pantic, ? - Suma- Gomes/Jovanovic, Ivanovic. Prodati i Jankovica i Tosica i Tavambu i ozegovica.

avatar
Vidicnemanja
Monday, 09.07.2018
14:50

Umesto ? ide Ivanovic a u napadu Nikolic,samo sto to zahteva drasticnu promenu formacije a djukic ne voli 3-5-2

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 09.07.2018
15:58

Kako Ivanovic da igra levog bocnog? Znam da ne voli, ali, nadam se da nece jos dugo ostati...