Problem u Superligi, "večiti" remete raspored!

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.11.2019.
13:12
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Videćemo kako će to rešiti u Fudbalskom savezu Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Predstojeću pauzu zbog obaveza reprezentacija za predah će iskoristiti i Crvena zvezda i Partizan.

"Večiti" imaju po jednu zaostalu prvenstvenu i jednu kup utakmicu, ali ih neće igrati ni pre ni posle kvalifikacionih duela državnih timova ovog meseca.

"Crno-beli su se izjasnili da zbog velikog broja reprezentativaca ne mogu da igraju protiv Spartaka u osmini finala našeg najmasovnijeg takmičenja. Postoji šansa da se Zvezda 20. novembra sastane sa Mačvom, što će ovih dana da bude poznato", rekao je predsednik Takmičarske komisije FSS Miodrag Janković u izjavi za Sportski žurnal.

Kad je reč o odloženim susretima šestog kola Linglong Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkog i Radnika i Partizana velika je mogućnost da se odigraju 14. decembra u terminu poslednjeg jesenjeg kola.

U tom slučaju, ostali klubovi bi ranije otišli na odmor, a proleće bi počelo 15. februara mečevima 21. umesto 22. kola. To bi značilo da će se u kalendar takmičenja uvrstiti još jedna runda u vanrednom terminu.

Iako sa sigurnošću nije moglo da se kaže kada će odložena utakmica između Proletera i Radničkog naknadno biti odigrana, po svemu sudeći ovaj meč će biti istoga dana kada će svoje odložene susrete igrati Crvena zvezda i Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Friday, 08.11.2019
18:24

Na JNA i Zvezdinom stadionu postoje grejači,neka odložene utakmice odigraju kada se završe regularna kola,a oni sledeće nedelje odigraju svoje utakmice,tako da se one ako treba odigraju po principu zamene domaćinstva,mislim da Partizan treba da gostuje Radniku,a ako je isti slučaj sa Čukaričkim to je najjednostavnije.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 08.11.2019
18:09

Zvezda bi morala da odigra svoju utakmicu bez odlaganja pa ako treba i sa drugim timom.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 08.11.2019
18:05

To nije regularno jer bi se onda kolo iz jesenjeg dela igralo u prolećnom delu koje razdvaja prelazni rok. Lep pokušaj 5-okrake da pobegne od gostovanja na Banovom Brdu. Ne znam kako ih više nije sramota, moraju i raspored da nameštaju kako im odgovara. Bežanija od Banovog Brda!