Problem za Tumbakovića, reprezentativac Srbije ima koronavirus!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 01.11.2020.
22:21
Izvor: Sportske.net, Nova.rs

"Orlovima" predstoji ključni meč za odlazak na EURO.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije bi se mogla naći u velikom problemu pred ključni duel za odlazak na EURO protiv Škotske u Beogradu.

Kako prenosi portal Nova.rs, fudbaler Sasuola Filip Đuričić pozitivan je na koronavirus.

On nije otputovao sa ekipom koja je danas savladala Napoli sa 2:0, u protokolu utakmice zavedeno je da je Filip izostao zbog povrede mišića, ali činjenica je da je ostao kod kuće u izolaciji jer je bio pozitivan na ranijem testu.

Kako saznaje Nova.rs, Đuričić se trenutno oseća dobro, nema temperaturu i ne pokazuje simptome koji su karakteristični za kovid.

On bi trebalo da u sredu i petak ide na naredne testove na koronavirus.

Veruje se da se Filip zarazio od klupskog kolehe Haraslina sa kojim je delio jednu od svlačionica, a sa njim se nekoliko puta vozio do kuće sa treninga.

baner 18

Srbija će 12. novembra igrati finale baraža za odlazak na EURO, pitanje je da li će Đuričić biti u mogućnosti da se odazove Ljubiši Tumbakoviću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Monday, 02.11.2020
10:46

Najgora moguća vest-. Trenutno naš najbolji igrač reprezentacije. Donosi razliku, opasan u tranziciji kada navuče po par protivničkih igrača i pravi rupe u njihovoj formaciji. Za njega nemamo zamenu. Videlo se to protiv Mađarske. Juče sam samo zbog njega počeo da gledam Napoli Sasuolo dok nisam utvrdio da ga nema na terenu. Mislio sam da je lakše povređen.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 02.11.2020
00:23

Glupo zvuci, ali moralo je ovo da se desi i nama. Nadamo se svi da necemo imati vise problema takve prirode.

Veci problem je kako izolovati reprezentaciju u zemlji gde virus dostize trenutno svoj vrhunac.

Isto ovo pitanje vazi i za klubove koji igraju na evro sceni, bilo da su fudbalski, bilo kosarkaski, ili neki treci sport.

avatar
magister
Monday, 02.11.2020
00:14

Nadam se, iako to sad izgleda malo verovatno, da će se ispostaviti da je negativan. Djuričić je po povratku u reprezentaciju, za kratko vreme pokazao da unosi svežinu i maštu u igru i da je važan, posebno u utakmicama u kojima je Tadić bio ispod uobičajenog nivoa. Bilo bi lepo da prođemo na EP, a proćićemo ako budemo odigrali najbolje što umemo. Ako protivnika ne budemo ni precenili ni podcenili, već ga poštovali. I ako damo sve od sebe da budemo bolji od njega. Pa i od onog sledećeg, ako prođemo ovog.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 02.11.2020
00:32

I da ima negativan test, nece igra 100% protiv Skota. Jel mora prodje sedam dana od negativnog testa i da bude ponoov zdrav, tek tad dobija dozvolu.
Valjda je tako, mozda gresim.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 03.11.2020
08:50

Kog sledeceg? :-D Ovo je finale.

avatar
Bojan Samardzic
Sunday, 01.11.2020
23:26

Uh, losa vijest, Djuricic je veliko osvjezenje, igrac njegovog kalibra nam itekako treba!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 01.11.2020
23:23