Problemi tresu Portugalce pred Srbiju - Jedan od ključnih igrača pod znakom pitanja za meč odluke?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 09.11.2021.
16:21
Izvor: Sportske.net

Nije idealno u reprezentaciji Srbije, ali ni u selekciji Portugalije.

ANTONIO COTRIM
ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Jedan od najboljih portugalskih fudbalera Bernardo Silva suočava se sa povredom mišića, stručno nazvanom - mijalgija.

U pitanju je mišićni bol i stoga je ofanzivac Mančester sitija bio van poslednjeg treninga nacionalnog tima i mogao bi biti neizvestan za susrete sa Republikom Irskom i Srbijom. U reprezentaciji Portugalije želeli su da ga liše napora kako bi se pripremio za predstojeća dva duela koja su od izuzetne važnosti za selekciju sa Pirineja i za sada nije poznato kakav će biti njegov nivo spremnosti.

Bernardo Silva igra sve bolje ove sezone i ponovo je jedan od najzapaženijih igrača Mančester sitija, nakon što je imao loš period prošle sezone i povezivan je sa odlaskom sa "Etihada". 

Preostala 24 igrača bila su na raspolaganju selektoru Fernandu Santošu, ali je on naknadno morao da menja spisak s obzirom na to da su zbog povreda "otkazali" rezervni golman Entoni Lopez, Žoao Mario i Rafa. Umesto njih, pozvani su čuvar mreže Vulverhemptona Žoze Sa i vezista Valensije Gonzalo Gedeš.

Portugalci će 11. novembra igrati duel sa Republikom Irskom u Dablinu, a tri dana kasnije sledi meč odluke protiv Srbije u Lisabonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke