Probudio se Metalac, Proleteru ni promena trenera nije pomogla

Autor: Darko Mitrović
subota 07.08.2021.
22:54
Izvor: Sportske.net

Bez neizvesnosti u Gornjem Milanovcu.

FK Metalac
FK Metalac

Povezane vesti

Fudbaleri Metalca stigli su i do svoje prve pobede u novoj sezoni. U meču četvrtog kola Linglong Superlige, tim Žarka Lazetića je ubedljivo na svom terenu savladao novosadski Proleter rezultatom 3:0.

Odbrana gostiju je prvi put kapitulirala u 11. minutu susreta. Odličan centaršut uputio je Antonijević sa leve strane, a Fićović je to sve lepo ispratio i udarcem glavom poslao loptu u mrežu Novosađana - 1:0.

Pred sam kraj prvog poluvremena, Cvetković je iz slobodnog udarca odlično centrirao sa leve strane, a Šarić udarcem glavom šalje neodbranjiv šut u protivničku mrežu - 2:0.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku meča sve dileme oko pobednika rešio je Stojić, lepim golom u 70. minutu. Njemu je na dvadesetak metara od gola loptu odložio Maksimović, a Stojić bez oklevanja šutirao i poslao loptu u levui ugao gola golmana Petrića - 3:0.

Metalac sada na devetom mestu na tabeli ima ukupno četiri osvojena boda, a Proleter je pretposlednji sa samo jednim bodom od početka sezone. Uoči ovog meča Novosađani su se rastali sa dosadašnjim trenerom Brankom Žigićem, ali ta im se promena večeras nije isplatila.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke