Prođe i 5. decembar, Kokeza se konačno oglasio o selektoru

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 07.12.2018.
21:40
Izvor: Sportske.net

Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, istakao je pre više od mesec dana da će posle 5. decembra govoriti o selektoru.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Kada se najviše govorilo o promeni selektora, Slaviša Kokeza nije želeo mnogo da priča, već je rekao da će govoriti o tome posle 5. decembra.

Prošao je 5. decembar, danas je već 7. a Slaviša Kokeza nije rekao ništa konkretno.

Kokeza je u četvrtak uveče predvodio delegaciju FSS-a na "Crveno-plavoj večeri" Borca iz Banjaluke.

"Mediji izveštavaju i pišu šta misle da treba, to je u opisu njihovog posla. Ja ne znam da li ste nekad čuli moju izjavu na tu temu", rekao je Slaviša Kokeza.

Nije to sve o čemu je razgovarao sa novinarima, govorilo se i o uvođenju VAR tehnologije.

"Razgovarali smo na temu VAR sa ljudima iz UEFA i FIFA. Sačekaćemo još najmanje godinu dana, jer je sama video tehnologija jako skupa i za klubove i za FSS, ali verujem da ćemo zajedno raditi na tome i ukoliko to zaživi u UEFA i FIFA takmičenjima, u tom pravcu će raditi i FSS."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Saturday, 08.12.2018
18:46

Nema nam spasa!

avatar
magister
Saturday, 08.12.2018
12:36

Eto, tako se kod nas obavljaju intervjui. Odokativne izjave kojima se nešto saopšti - bez ikakve argumentacije, a novinarima - ako je okej da ih tako zovemo - ne pada na pamet da ga pitaju, a koliko bi koštalo uvođenje tehnologije po stadionu, da li se razmatrao dogovor sa tv stanicom koja ima pravo prenosa, jer bi te kamere mogle i njoj da služe... Na sličan način ide i priča o - nacionalnom stadionu i izgradnji još nekoliko stadiona. A stadioni koje imamo, veliki i više nego dobri za fudbal koji se na njima igra, zvrje prazni i ugošćuju uglavnom - navijačke grupe - profesionalne tabadžije, delikvente sa desetinama krivičnih prijava... I? Pitaju li *novinari* koja je logika, poslovna ili društveno korisna - da se zidaju stadioni? Ne, ali dobijamo odgovor, da ćemo da izgradimo stadione, da bismo konkurisali za SP i to zajedno sa susedima (za koje ne znamo da li će da grade stadione). Zašto ne izgradimo lansirnu rampu za svemirske brodove, pa zar nas ne bi to više promovisalo? Prvo uložimo par stotina miliona (ili koliko treba), izgradimo, a onda da kažemo, EJ, IMAMO rampu, da li biste lansirali raketu iz Surdulice (na primer)!? Verovatno nećete objaviti, ali ovo što se radi je ponižavajuće za ovaj narod, kojim se tako užasno manipuliše da je uveren da je sve to fenomenalno...

avatar
prike
Saturday, 08.12.2018
12:32
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 08.12.2018
11:12

Neka se oglasi o VAR-u pošto UEFA uvodi VAR na proleće, a rekao je da će ga uvesti kad ga UEFA uvede!

avatar
NemanjaVidic No1.
Saturday, 08.12.2018
23:51

Zeljko providan si,copy paste iz emisija,smesan si

avatar
Sale1389
Saturday, 08.12.2018
09:30

Lopovi, kriminalci, svi ste ista sort. Ovi organizuju donatorsko vece, a planski unistili sport u Banja Luci. Sve zbog Igokeee(Dodikove). Sada postavio od sestre sina kao direktora Borca i on ce kao da iscupa klub iz dugova, kao Terzic. Kao glavni grad, takozvane, Republike Srpske, nema premijerligasa u fudbalu. Igra Krupa, koja je 20 kilometara od Banja Luke, koju drzi Dodikov poltron. Sve je unistio sto se moglo unistiti, od fudbalskih klubova, rukometnog Borca koji je bio prvak Evrope, bokserskog kluba Slavija, kosarkaskog kluba Borac, Mladost, sve ono sto je nekad bilo ponos grada ovaj traktorista je unistio. Zato mi starosjedioci grada bjezimo da pridoslice njegove mogu zasjesti na mjestima na kojima i ne znaju istoriju, kulturu, obicaj i tradiciju. Gade mi se svi. Samo da pobjegnem sa ovih prostora i da se ne vracam.

avatar
Taribo West
Saturday, 08.12.2018
01:41

Sramota Srbije je da je ovaj covek predsednik FSS-a i da radi sta mu se prohte...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 07.12.2018
23:31

Pod jedan, ja ne znam da li ti uopste znas da pricas (vec znam da ne znas da pises), a jako bih voleo da vidim tv-duel tebe i djurica. Pod dva, obecao si da cemo uvesti to kad i uefa uvede to u LS, a ako opet kazes da nisi dao izjavu na tu temu, procitaj pod broj jedan Hahaha

avatar
DekiStankovic5
Friday, 07.12.2018
23:15

Pantic na aparatima :D ja jesam za Var svakako,samo sam pre svega toga za nesto sto je mnogo bitnije a to je travnata podloga,imamo samo 4 terena koja valjaju za celu prvu ligu, sramota.Ako moze Spartak mogu I drugi.