Prognoza Ivice Ilieva, Partizan će ipak zaraditi milione od Asana?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.05.2021.
19:51
Izvor: 24sedam.rs

Japanac ga razočarao svojim postupkom, ali Iliev je optimista, čak i u ovakvoj situaciji.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Raspoloženje u Partizanu u ovim prazničnim danima pokušao je da pokvari Takuma Asano, koji je sve u klubu šokirao odlukom da iznenada napusti crno-bele i da se potom oglasi na Instagramu, između ostalog i tvrdnjama da ga u klubu ''nisu dovoljno poštovali''.

Od igrača prvi su se oglasili Lazar Marković i kapiten Vladimir Stojković koji su osudili Asanov postupak, sutra ćemo čuti šta o svemu misli i trener Stanojević, a danas je svoje mišljenje na ovu temu izneo i Partizanov operativac Ivica Iliev u razgovoru za ''24sedam.rs''

''Asano je pokazao koliko je sebičan i bezobrazan. Sve nas je slagao, ovo što je on uradio je presedan i neće se završiti na ovome. Svi smo iznenađeni ovim potezom, niti nas je upozorio, niti je bio ijedan razlog da ovako nešto uradi. Kako finansijske, tako i bilo koji drugi razlog da nam napravi ovakav problem. Mogu da kažem iz ugla bivšeg fudbalera da je ostavio saigrače na cedili i nema druge reči nego da je ovo ružno, pogotovo na ovaj način'', poručio je Iliev.

On je uveren da se iza svega krije neka druga ponuda koju je Asano dobio, ali iako mnogi smatraju da Partizan sada neće moći ništa da zaradi od svog najboljeg strelca, Iliev prognozira da će na kraju doći do drugačijeg raspleta.

''Nema dileme da je u pitanju neka druga ponuda i da je on mislio da će kao slobodan igrač lakše da se proda, ali neće biti tako. Vidite da je čak promenio i menadžere,i da su oni razočarani njegovim postupkom.

Gotovo sam siguran da će Partizan na njemu zaraditi od tri do pet miliona evra.

Žalićemo se svima i nema dileme da je Takuma sebi napravio medveđu uslugu, a da ne kažem da je ovim postupkom i karijeru doveo u pitanje. Bilo koji klub koji bude želeo da ga dovede, moraće da se suoči sa nama i da za njega moraju da plate. Pritom, koja ekipa želi da angažuje takvog igrača, koji iz čistog mira napusti klub'', pita se Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke