Proključao bes u Zvezdi, traže smene i nove izbore, prozivaju i Piksija?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.03.2022.
16:31
Izvor: Sportske.net

Ekspresna reakcija crveno-belih.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Partizan je danas teškom mukom došao do bodova u Subotici protiv Spartaka, crno-beli su ovaj meč dobili sa 1:0, golom Natha iz diskutabilnog jedanaesterca, dosuđenog posle provere u VAR sobi i pregledanog snimka od strane glavnog sudije Lazara Lukića.

Protestovali su i Subotičani na terenu, a još žešće protestuje Crvena zvezda koja se odmah oglasila saopštenjem u kojem je prozvala čak i selektora Dragana Stojkovića Piksija!?

''Danas se desila pljačka u Subotici. Partizan je iz nepostojećeg penala posle poziva iz VAR sobe pobedio i nezasluženo uzeo tri boda. Sve podseća na 2017. kada nam je u režiji istog ovog sudije Lazara Lukića oteta titula na Voždovcu. Samo je tada režiser bio tadašnji predsednik Slaviša Kokeza, a danas je to neformalni predsednik saveza Dragan Stojković. Crvena zvezda neće dozvoliti da se bilo ko iživljava nad našim klubom i otima nam ono što zaslužujemo na terenu.

Već dugo vremena upozoravamo na mutne radnje rukovodstva FSS i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Ima još mnogo da se igra i vidimo da nas čeka potpuno neravnopravno prvenstvo jer moramo da se borimo protiv udružene grupe koju sačinjavaju Partizan i FSS. Sram ih bilo i jedne i druge. Trazimo hitnu smenu sudijske komisije i hitno raspisivanje izbora u FSS na svim nivoima'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke