Proleter protiv Zvezde igrao sa sedmoricom ''bonus igrača''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.02.2021.
19:43
Izvor: Sportske.net

Misli na budućnost...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Novosadski Proleter je večeras bio nemoćan protiv Zvezde na ''Rajku Mitiću'', poražen je sa 4:0, a koliko je aktuelni šampion stvorio šansi na ovoj utakmici, poraz gostiju mogao je da bude i mnogo teži.

Posle meča, trener novosadskog superligaša Branko Žigić i nije bio nezadovoljan onim što je njegov tim prikazao, pogotovo što je večeras na teren poslao veći broj mladih igrača, među kojima je bilo i debitanata.

''Čestitke Zvezdi, potvrdili su apsolutno ulogu favorita i drago mi je što su nas predstavljali u lepom svetlu u Italiji. Šteta za prolaz... Što se tiče utakmice, mislim da nismo puno izgubili, bili smo po prikazanoj igri za nijansu bliži ubedljivom rezultatu. Dobili smo neke nove igrače, dva nova debitanta.

Sedmoricu igrača ispod 21 godine smo imali od starta utakmice. Proleter treba da misli na budućnost i da traži svoju šansu na domaćem terenu, a ne protiv Zvezde, što ne umanjuje njenu pobedu. Mislim da su mladi narasli iz ove utakmice, to će tako i da bude'', izjavio je Žigić pred kamerama ''Arene Sport''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke