Promena plana - Partizan sa Slovencima umesto Žiline

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.06.2018.
20:21
Izvor: Sportske.net

Slovački superligaš otkazao je duel sa crno-belima ali su se u taboru Partizana brzo snašli i našli alternativno rešenje.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Vicešampion Srbije ipak će imati pet planiranih provera u sklopu priprema koje odrađuje u Sloveniji iako je u međuvremenu došlo do određenih promena planova.

Slovački superligaš Žilina otkazao je utakmicu zakazanu za 1. jul, ali su u Partizanu brzo reagovali i našli alternativno rešenje.

Prvog dana jula crno-beli će umesto sa Žilinom odigrati kontrolnu utakmicu sa slovenačkom Goricom koja je u prethodnoj sezoni zauzela šesto mesto na tabeli Slovenačke fudbalske lige (SNL).

Sve ostale kontrolne utakmice koje su ranije zakazane biće odigrane u planiranim tereminima i protiv ekipa koje su ranije prihvatile da odmere snage sa Partizanom.

Prvi naredni meč crno-beli igraju u sredu protiv Krakovije, a potom ih čekaju okršaji sa Rostovom (29. jun), Goricom (1. jul) i Zarjom (3. jul).

Partizan će sezonu otvoriti na gostovanju Rudaru u Nikšiću. Prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na stadionu kraj Bistrice igra se 12. jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke