Promene u Partizanu pokrenuo Aleksandar Stanojević?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 06.06.2024.
21:12
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Čini se da će Stanojević u trećem trenerskom mandatu u Partizanu imati i mnogo značajniju ulogu od one na klupi...

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Partizan ovog leta čekaju velike promene, ako je suditi po današnjim informacijama.

Telegraf je večeras prvo najavio da će klub iz Humske doživeti veliku reformu na svim nivoima, a onda i da će novi trener "crno-belih" biti Aleksandar Stanojević.

Iskusnom stručnjaku će ovo biti treći samostalni mandat na klupi prvog tima iz Humske, a čini se da će ovoga puta on zapravo biti taj koji će pokrenuti promene u klupskim strukturama u pravcu koji navijači priželjkuju praktično već godinama.

Generalni direktor kluba Miloš Vazura kontaktirao je Stanojevića pre više od mesec dana, a njegov odgovor u vezi sa eventualnim povratkom na klupu "crno-belih" nije bio negativan, isključiv, ali je imao uslov koji isprva nije shvaćen, možda ni prihvaćen, prenosi Telegraf.

"Međutim, sigurno jeste 'procesuiran', čim ni sama činjenica da je Partizan već bio viđen kao drugoplasirani tim u kvalifikacijama za Ligu šampiona nije skrenula temu sa promena.

Stanojević je insistirao da se pregovori mogu nastaviti isključivo ukoliko klub započne proces globalne tranzicije, kako u rukovodećem kadru, odnosno u Skupštini i Upravnom odboru, tako i u sportskom sektoru i omladinskoj školi, zahtevajući da priliku dobiju ambiciozniji, motivisaniji, kvalifikovaniji, pa i mlađi ljudi.

Želja Stanojevića se takođe odnosila i na pokušaj obnavljanja komunikacije sa najvatrenijim navijačima, ideju da se vrate na tribine u Humskoj, jer protest, odnosno bojkot domaćih utakmica nikome nije doneo ništa dobro, ponajmanje timu i igračima, a to je direktno uticalo i na rezultate", prenosi isti izvor.

Mnogim navijačima Partizana bio je upadljiv izostanak njegovog potpisa ispod "Apela za spas Partizana", ali čini se da će Stanojević u trećem trenerskom mandatu na klupi Partizana imati mnogo značajniju ulogu od one na klupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke