PROPAO TRANSFER - Brašanac nije prošao medicinske testove!?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.08.2016.
17:33
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler i zamenik kapitena fudbalskog kluba Partizan Darko Brašanac najverovatnije neće preći u Vitoriju Gimaraeš pošto portugalski mediji javljaju da je taj klub odustao od transfera u poslednji čas.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Srpski fudbaler Darko Brašanac ostao je bez već viđenog transfera u portugalsku Vitoriju Gimaraeš pošto je taj klub rešio da odustane od kupovine nakon lekarskih pregleda.

Prethodna dva dana vezni fudbaler Partizana boravio je u Portugaliji gde je prolazio uobičajene lekarske preglede i taman kada se činilo da je posao pred završetkom sve je stavljeno pod znak pitanja.

Mediji u Portugaliji bliski Vitoriji prenose da je klub iz Gimaraeša odustao od transfera u poslednji čas, a kao razlog za takvu odluku navodi se problem koji su pokazali medicinski testovi!?

Nešto poznatiji portugalski mediji poput "O Žoga" prenose identičnu vest o tome da je transfer propao i da Partizan sasvim sigurno neće zaraditi pominjanih milion evra od prodaje Brašanca klubu iz Gimaraeša.

Darko Brasanac
Screenshot: ojogo.pt

Ostaje da se vidi šta će se dalje dešavati u slučaju Darka Brašanca, a svakako da treba sačekati da se i sam igrač oglasi ovim povodom i otkrije šta se događalo u Portugaliji.

Ukoliko do kraja letnjeg prelaznog roka ne bude pronađena druga opcija, Darko Brašanac će sasvim izvesno ostati u klubu bar do zimske transfer pijace.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igor Tambur
Thursday, 25.08.2016
01:10
avatar
Contelar
Wednesday, 24.08.2016
19:17

Bolja kinta u Betisu :)

avatar
Wednesday, 24.08.2016
17:58

Zao mi je njega, kluba mi uopste nije zao, sto se mene tice, neka svi odu za 1 evrocent.

avatar
Casus Luciferi 60:12
Wednesday, 24.08.2016
18:07

nece ti miki dozvoliti pak mora sto vise kinte za zalihe da ima stize zima

avatar
Thursday, 25.08.2016
08:40

Miki ce zavrsiti na raznju, a ti se postaraj da temperatura bude prava Hahaha