Dinamo i Zvezda iz ugla Prosinečkog: "Nismo spremni"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 02.08.2021.
21:10
Izvor: Sportske.net

Dao je kratak, ali jasan komentar.

Epa/Yonhap
Epa/Yonhap

Povezane vesti

Crvena zvezda je dobila potencijalnog protivnika u plej.ofu za Ligu šampiona, ukoliko prođe Šerif i to će biti ili Dinamo iz Zagreba ili Legija. 

Javnost je sa velikim entuziajzmom dočekala ove vesti s obzirom na to da Zvezda i Dinamo imaju istoriju i svima su glavna sećanja vezana za 1990. i neodigranu utakmicu na "Maksimiru". Jedan od onih koji je stvarao istoriju za oba kluba jeste Robert Prosinečki.

Sa Dinomom je počeo svoju fudbalsku karijeru, sa Zvezdom se popeo na vrh Evrope, da bi posle trenirao crveno-bele. Međutim, Prosinečk ismatra da ne treba žuriti u ovaj duel. 

"Ma, mi nismo spremni za ove utakmice. Nažalost, to je svakom jasno. Što bih sad ja trebao reći ko je bolji, ko će proći. Jedino što zasad mogu reći da su i Legija i Šerif ozbiljne prepreke. Treba prvo to preskočiti”, kazao je bivši jugoslovenski fudbaler. 

Iskreno, najradije bih se maknuo od toga. To je moj život, jedan važan deo, ali nije najbitniji. I stoga o ovom doista više nemam nameru da govorim”, dodao je Prosinečki.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke