Protiv Saničanina se ni Benzema nije naigrao!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.09.2021.
12:41
Izvor: Sportske.net

Sjajno mu ide ove sezone, i na klupskom i na reprezentativnom planu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Siniša Saničanin se ovog leta pokazao kao veliko pojačanje Partizana. Od dolaska iz Vojvodine odmah se izborio za mesto u startnoj postavi i za sada čini sjajan tandem sa Igorom Vujačićem.

Sinoć je odigrao odličan meč i u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja je uspela da ostane neporažena u Strazburu protiv domaće Francuske, bilo je 1:1.

Na suprotnoj strani bio je strašni trio Benzema-Grizman-Mbape, ali Saničanin je zajedno sa svojim saigračima uspeo da odbije njihove nalete i donese veliki bod ''Zmajevima'' u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Naravno, posle meča bio je prezadovoljan.

''I u prvoj utakmici se videlo da možemo da se nosimo sa Francuzima, a večeras smo dokazali da dobra igra tada nije bila slučajnost. Odigrali smo stvarno jedan kvalitetan i čvrst meč. Bili smo disciplinovani i borili smo se. Njihov crveni karton nam je malo olakšao posao, ali i do tada smo bili u egalu. Možemo biti zadovoljni bodom iako smo imali neke situacije da napravimo i više. Međutim, ovo je odličan rezultat'', izjavio je Saničanin, a prenose mediji u BiH.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke