''Prštaće'' na ''Marakani'', Portugalci silno motivisani da pobede Srbiju!

Autor: Darko Mitrović
petak 26.03.2021.
17:37
Izvor: Beta

Piksi najavljuje pobedu, ali istom merom uuzvraćaju i gosti.

Beta/Fabio Ferrari/LaPresse via AP
Beta/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Povezane vesti

Selektor Portugala Fernando Santoš rekao je danas da poštuje fudbalsku reprezentaciju Srbije, ali da je se ne plaši pred duel kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

"Pratili smo i analizirali igru protivnika, koga izuzetno cenimo, ali smo došli da pobedimo. Imam veliko poštovanje, ali ne i strah. Imamo ogromnu volju i veoma smo motivisani da pobedimo Srbiju", rekao je Santoš na konferenciji za novinare u Beogradu.

Srbija i Portugal igraće sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45 u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

"Analizirali smo igru protivnika i svesni smo kvaliteta srpskih igrača, poput Dušana Tadića, Sergeja Milinković-Savića, Aleksandra Mitrovića i da ne nabrajam dalje. Igraćemo, gledaćemo da imamo dobar posed lopte i dolazimo u šanse da damo gol. Očekujemo veliki okršaj i verujem u svoje igrače", kazao je Santoš.

Reprezentativac Portugala Bernardo Silva rekao je da njegov tim mnogo očekuje od kvalifikacija i utakmice sa Srbijom.

"Mnogo očekujemo od ovih kvalifikacija i daćemo sve od sebe da nastavimo putem kojim smo išli do sada. Odlično poznajemo reprezentaciju Srbije, to je fizički jak tim sa odličnim igračima i očekujemo dinamičnu utakmicu", rekao je Silva.

Portugal i Srbija posle jednog kola imaju po tri boda u Grupi A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje će se naredne godine igrati u Kataru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Friday, 26.03.2021
18:58

Lako je Santošu da preti kada ima izlizanog koji će nas sam uništiti. Mi svi znamo da je reprezentacija Portugala (iliti, kako je to sada moderno i 'ispravno' reći: reprezentacija Portugalije... za koju igraju Portugalujanci 😂) jedna od najslabijih evropskih reprezentacija u kojoj igraju sve sami panjevi, osim naravno izlizanog koji je G.O.A.T i koji će apsolutno sam ne samo pobediti Srbiju već i osvojiti SP, kao što je onomad pre 5 godina sam osvojio EP. 😂😂😂