Pršti na sve strane, Partizan se prikazao u boljem svetlu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.01.2019.
15:49
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva fudbalska predstava u prvih 45 minuta duela Partizana i Krakovije. Crno-beli mnogo bolji neko pre dva dana.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Druga kontrolna utakmica koju fudbaleri Partizana danas igraju u Antaliji za sada predstavlja suštu suprotnost onoga što smo pre dva dana gledali u meču sa Slovanom.

Posle prvih 45 minuta nema golova u duelu Partizana i poljske Krakovije, ali zato ima dosta požrtvovanih startova i šansi na obe strane.

Igralo se po raskvašenom terenu zbog kiše koja bez prestanka pada dva dana, a crno-beli su već u 4. minutu mogli do vođstva posle šansi u kojima su se našli Filip Stevanović i Aleksandar Šćekić koji je zaigrao umesto najavljenog Kosovića.

Udarac Filipa Stevanovića odbranio je golman Krakovije, dok je Šćekićev udarac posle odbitka izblokirao defanzivac poljskog tima. Nedugo zatim Poljaci stižu do najbolje prilike u prvom delu. Helik je hvatao loptu posle centaršuta sa leve strane i pogodio stativu gola Filipa Kljajića.

Nemanja Miletić je u 15. minutu šutirao glavom i naterao golmana da interveniše, a do odlaska na odmor viđeno je još nekoliko solidnih pokušaja koji ipak nisu rezultirali promenom rezultata.

Aleksandar Šćekić je u završnici prvog dela dobio udarac u skočni zglob ali je ostao na terenu do kraja poluvremena i ostaje nada da se ne radi o povredi koja bi mu napravila problem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke