Prva Petrićeva reakcija na pobedu Kelna, da li će Partizanu biti lakše i koja je kvota na pobedu crno-belih?

Autor: Darko Mitrović
subota 29.10.2022.
10:04
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Rekao je upravo ono što je i trener slovackog naglasio u svojoj prvoj izjavi posle jučerašnje utakmice.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Kao i pre godinu dana, Partizan će pitanje plasmana u ''evropsko proleće'' rešavati na svom terenu.

Prošle sezone, rival crno-belima u poslednjem kolu Lige konferencija bio je kiparski Anortozis, kada su crno-beli uz dosta sreće uspeli da izbore nerešen rezultat, 1:1 i ipak prođu dalje.

Narednog četvrtka, u Humsku dolazi ekipa Slovackog, predstavnik Češke koji je jučerašnjim porazom od Kelna na svom terenu (0:1) izgubio sve šanse za plasman u nastavak takmičenja. Baš kao i protiv Anortozisa, Partizan će biti u ulozi favorita, ali Slovacko je u prvom kolu na svom terenu pokazalo da može da napravi velike probleme Petrićevom timu.

Posle jučerašnje utakmice koja je u četvrtak bila odložena zbog guste magle u Češkoj, svoj komentar dao je i trener Partizana Gordan Petrić na temu da li će njegovom timu sada biti olakšan posao u poslednjem kolu.

''Mi nemamo šta da kalkulišemo, moramo da igramo na pobedu... Ne znam da li će da bude lakše što Slovačko više nama šanse?! Mogu da budu rasterećeni! Možda žele da se bore za premije, koeficijente. Mi to ne znamo'', izjavio je Petrić juče za ''Sportski žurnal'' po završetku odložene utakmice u Češkoj.

Dodajmo da je trener Slovackog Martin Švedik posle poraza od Kelna upravo naglasio da će njegov tim u Beogradu igrati na pobedu i da će se boriti za bodove, za koeficijent, ali i za novac.

AdmiralBet je već odredio kvote za utakmicu Partizan - Slovacko, crno-beli su favoriti i kvota na njihov trijumf iznosi 1.55.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke