Prva posledica Duljajeve smene - Odlazi i zimsko pojačanje?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.05.2024.
16:52
Izvor: Sportske.net

Došao je u Partizan najviše zahvaljujući Duljaju...

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Tokom mandata Igora Duljaja na klupi Partizana, klub iz Humske je zahvaljujući njegovim kontaktima u ukrajinskom Šahtjoru i prijateljstvu sa Darijom Srnom uspeo da angažuje nekoliko kvalitetnih pojačanja, koja su ranije bila i na radaru pomenutog ukrajinskog velikana.

To je najočiglednije bilo u slučaju mladog veziste Denila Kastilja, koji je zimus došao u Partizan kao pozajmljen igrač Šahtjora do kraja sezone, uz opciju da u Humskoj ostane i u narednoj i uz mogućnost da Partizan kasnije i zaradi nešto od njegove naredne prodaje.

Međutim, smena Duljaja bila je jasan signal ljudima iz Šahtjora da odustanu od davanja ''zelenog svetla'' za Kastiljov ostanak u Partizanu i sledeće sezone.

Ta saznanja prenela je tokom popodneva Instagram stranica ''pbg.news'', bliska klubu iz Humske.

U svojoj današnjoj objavi pomenuta stranica navodi da su iz Šahtjora ''već kontaktirali Partizan sa zahtevom da se ekvadorski vezista na kraju sezone vrati u njihov tabor''.

''Partizan će odlaskom Ekvadorca izgubiti procenat od dalje prodaje načelno dogovoren prilikom dolaska igrača na pozajmicu'', navodi ''pbg.news''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke