Prve reakcije iz Zvezdine uprave, kakvi zaključci su izvučeni?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.10.2023.
18:50
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Pobeda je izostala, ali...

2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nema negativne energije u Zvezdi posle sinoćnjeg remija sa Jang bojsom.

To bi se moglo zaključiti posle prvih reakcija predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele iz čijih izjava provejava optimizam i vera da će crveno-beli kako sezona bude odmicala igrati sve bolje.

''Borili su se momci, pokazali veliku želju i dali sve od sebe. Nema slabih protivnika, među 32 tima koji igraju elitno takmičenje. Zadovoljan sam što je publika uživala u spektaklu. Odlična podrška. Nadam se da ćemo i u preostale četiri utakmice pokazati vrednosti, ovo je tim koji ima perspektivu i mislim da se nećemo obrukati u Evropi'', izjavio je Mijailović, a prenosi ''Sportski žurnal''.

Slično razmišlja i Mitar Mrkela koji smatra da je Zvezdi ''zamalo izmakla pobeda'' i da je imala više energije u finišu meča kada su gosti bili pod velikim pritiskom.

Pohvalio je i navijače, ali nije želeo da komentariše Baharovu odluku o promeni formacije u 4-1-4-1.

''To su stvari koje bi trebalo analizirati. Posle jednog ovakvog meča nije da se priča o formacijama, šta je bilo i kako je bilo'', smatra Mrkela.

U finišu su Katai i Olajinka, koji su tokom drugog poluvremena ušli sa klupe za rezerve, mogli da Zvezdi doneso preokret i pobedu, ali nisu iskoristili velike prilike.

''Sve će to jednog dana biti golovi'', optimista je Mrkela.

''Katai je dugo bio povređen i to jedini razlog što je drugom planu. Oporavio se pre desetak dana od povrede leđa, veoma je važan igrač za nas i kako vreme bude odmicalo biće spremniji. Olanjinka je ušao u meč dosta dobro.

Svima čestitke na zalaganju i borbenosti'', zaključio je sportski direktor Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke