Prvi poraz Partizana u Turskoj, Sigurdarson presudio "drugopozivcima"

Autor: Ivan Cvetković
petak 27.01.2023.
10:54
Izvor: Sportske.net

Srpsku ekipu čeka još jedan meč danas.

Miroslav Todorovic
Miroslav Todorovic

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana poraženi su od danskog Horsensa rezultatom 1:0 u pretposlednjem pripremnom meču na pripremama u Turskoj

Imali su "crno-beli" terensku inicijativu i veći posed lopte od početka susreta, pa su na taj način pokušavali i da ugroze gol rivala.

U prvom poluvremenu, raspoložen je bio Pantić koji je u dva navrata uspevao da natera Brolina na golu danske ekipe da interveniše, na drugoj strani treba napomenuti opasan napad kada je šut otišao preko gola.

Danci su drugi deo meča započeli dosta bolje i zasluženo stigli do gola, igrao se 52. minut kada je loptu Santosa iskoristio Sigurdarson i rutinski uspeo da matira Stevanovića.

Nakon toga, Partizan je zapretio preko Uroševića koji je desnom nogom šutirao preko gola unutar kaznenog prostora, dok je isti ishod bio i nakon udarca Meniga sa oko 25 metara.

Ozbiljnu priliku imao je i Fejsa, loptu sa oko 20-ak metara poslao je pravo ispod prečke, ali je Bobjerg dobro intervenisao i sprečio pogodak.

Trener "crno-belih" Gordan Petrić je u igru uveo rezerviste koji su na početku imali incijativu, ali bez konkretnog učinka, pa je Horsens na kraju slavio minimalnim rezultatom iako je imao još dve solidne prilike.

Poslednji meč Partizana na pripremama u Turskoj na programu je danas od 15 časova protiv CSKA iz Moskve.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke