Prvi put na "Rajku Mitiću" - "Uprava napolje!!!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.07.2015.
22:34
Izvor: Sportske.net

Pristalice najtrofejnijeg srpskog kluba večeras su kazale šta misle o onome što se trenutno dešava u Crvenoj zvezdi a ostaje da vidimo kako će Svetozar Mijailović i njegovi saradnici reagovati nakon gromoglasnog "Uprava napolje".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Stadion Crvene zvezde u prošlosti je bio mesto gde su viđene velike pobede a krajem prošle godine zdanje u Ljutice Bogdana ponelo je naziv legende kluba Rajka Mitića.

Prvi put nakon što je stadion preimenovan u "Rajko Mitić" u petak uveče je tribinama odjekivala dobro poznata parola nezadovoljnih navijača.

Izuzevši severnu tribinu koja je pružala podršku ekipi Miodraga Božovića, sa zapadne i istoče tribine više od 15.000 navijača grmelo je "Uprava napolje!!!".

Crvena zvezda je sve do 88. minuta duela sa Radničkim imala rezultatski zaostatak a svakako da je navijače više od novog rasipanja bodova zabolela očajna igra momaka u crveno-belom dresu.

Bujica nezadovoljstva očitovana je kroz skandiranje čelnicima kluba a valja navesti da je još pre izjednačujućeg gola Luke Jovića publika počela da napušta stadion.

Crvena zvezda je u prvoj utakmici trećeg kola Superlige Srbije remizirala sa Radničkim iz Niša 1:1 a ostaje da se vidi šta će na poruku sa trbina imati da kažu vodeći ljudi u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ANDY_COLE#18
Friday, 31.07.2015
22:45

Bankrot,beton liga pa polako.nKad su mogli toliki velikani moze i Zvezda.Ovo nije moja Zvezda ovo je sramota za sve prve navijace.Molim vas proglasite bankrot.Za 4-5 godina bi bar imali solidan tim i bili na nuli.Terzic,Kokeza..svi idite i ne vracajte se.Bruka koliko smo dno,veze s vezom nemamo.Ove sezone ako ne dodje do bankroa(a volio bi) boricemo se za opstanak.nGrofe,ti slobodno da se pridruzis ovima.Kairat nas dobije kao da je Real a Vosa lagano ponizi Samp u sred Torina,Partizan takodje odlican..ma svi su bolji i to je to.Dajte bankrot molim vas.