Prvi utisci Partizanovog novajlije: ''Ovde je sve tako malo u poređenju sa Amerikom!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.06.2024.
17:47
Izvor: Sportske.net

Ističe da je stigao spreman, sa dosta energije i da je veliki radnik na terenu.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Odmah posle potpisivanja trogodišnjeg ugovora sa Partizanom, novi defanzivni vezni crno-belih Kervin Arijaga dao je i prvu izjavu za klupski sajt.

''Veoma sam srećan što sam ovde! Mislim da je zaista dar od Boga što sam došao u ovako lep grad i veliki klub sa tradicijom kao što je Partizan'', prva je Arijagina poruka.

U Partizan je stigao iz MLS lige, gde je nastupao za Minesotu i uveren je da je potpuno spreman da se stavi na raspolaganje treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću.

''Iskreno, dolazim sa dosta energije i na raspolaganju sam da radim stvari na najbolji način u korist kluba. Kao igrač, smatram da sam veliki radnik koji se trudi da sve uradi ispravno''.

Naravno, sa Partizanom se pre potpisivanja ugovora upoznavao i gledajući snimke večitih derbija.

''Da, gledao sam snimke derbija i nemam sumnje da će to biti neverovatne utakmice, posebno za navijače. Verujem da su oni najvažniji za tim. Oni su dvanaesti igrač i navijači su stvarno fenomenalni''.

Zašto je izabrao baš Partizan?

''Odlučio sam da dođem zbog svih takmičenja, u veliki klub koji se uvek bori za važne stvari. I, naravno, veoma sam zahvalan  što je šef uvek verovao u moj rad. Nadam se da ću biti na nivou koji očekuje''.

Prvi utisci o Beogradu, gde je stigao sa suprugom i bebom.

''Moja supruga je veoma srećna i ona zna da je ovo sjajna prilika za sve nas. Znamo da je potrebno vreme sada da se smestimo i naviknemo na Evropu i želimo da to uradimo što pre. Ovde je sve tako malo u poređenju sa Amerikom (smeh)!''

U Partizanu će nositi dres sa brojem 33.

''Da, broj 33 je nešto što nosim u srcu. Verujem u Boga i taj broj za mene ima simboliku. Veoma mi je važno da nosim taj broj''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke