Prvo gostovanje Zvezde u Lučanima, bez Ivanića i Kataija na pobedu

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 10.08.2023.
13:15
Izvor: Sportske.net

Utakmica Mladost - Crvena zvezda na programu je sutra od 18.55.

2023 David Damnjanovic/Starsport.rs ©
2023 David Damnjanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Mladosti u Lučanima, ali i da će njegova ekipa nastaviti pobednički niz u Super ligi Srbije.

"Biće teška utakmica, igramo kao gosti prvi put ove sezone i to protiv tima koji ima četiri osvojena boda iz prva dva kola. U prvom meču su sa 10 fudbalera igrali 90 minuta i nisu izgubili, tako da, očekujem tešku utakmicu, ali želimo da nastavimo u ovom ritmu i odigramo dobar meč", rekao je Bahar na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju sutra ekipi Mladosti, u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

"Crveno-beli" ovaj meč dočekuju sa šest osvojenih bodova, dok Mladost ima dva manje.

"Priprema utakmice izgleda isto, ali se adaptiramo na rivala, u zavisnosti od njihovih vrlina i mana. Mladost je dobra i iskusna ekipa, a imaju i mlade i talentovane igrače, ujedno su i dobri na prekidu, tako da moramo da budemo spremni i pobedimo", rekao je trener Zvezde.

"Gledao sam utakmice svih ekipa u Super ligi, moramo, moj stručni štab i ja da što bolje da naučimo timove u Srbiji. Posebna pažnja je kada radimo analizu za meč, tako da znamo sve o njima i hoćemo to da pokažemo sutra", dodao je on.

Bahar je najavio da će meč u Lučanima početi najboljih 11 fudbalera, ali i da ponovo neće moći da računa na Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija.

"Neću moći da računam na Ivanića, ali već od sledećeg meča će moći da igra. Katai se vraća lakšim treninzima, nadam se da će uskoro početi da radi u punom režimu", rekao je on.

Utakmica Mladost - Crvena zvezda na programu je sutra od 18.55.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke