Prvoligaš tvrdi da im je igrač umro, a on živ i zdrav!

Autor: Nemanja Janošev
petak 26.11.2021.
18:03
Izvor: Sportske.net

Nema kraja ludostima.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost objavio je dokaz o komunikaciji sa neimenovanim srpskim klubom iz Prve lige koji tvrdi da je fudbaler kojeg zastupa ova organizacija - umro!

Naime, oni su posredovali u komunikaciji između fudbalera i njegovog kluba i potraživali da se on finansijski ispoštuje nakon raskida ugovora, međutim, neimenovani tim i predsednik koji je potpisao dokument tvrde da je on umro 8. novembra ove godine, što nije istina.

Kako kaže predsednik ove organizacije Mirko Poledica, on je u stalnom kontaktu sa inostranim fudbalerom i on je "živ i zdrav".

"Potpuni haos vlada u Super i Prvoj ligi. Pojedini klubovi više od 3 meseca ne plaćaju igrače.

Arbitražni sud ne postoji, igrači su zarobljeni i bez ikakvih prava. Ovako nešto je jedinstveno u Evropi i ceo svet nam se smeje.

Juče smo poslali dopis jednom srpskom klubu i zamolili ih da poštuju ugovor našeg člana a dobili smo zvaničan odgovor kluba, pečatiran i potpisan od strane predsednika kluba koji je funkcioner FSS, da je igrač UMRO 08.11.2021.

Takvu bahatost i poniženje igrača još nismo doživeli za sve ove godine našeg rada", navedeno je od strane SPF "Nezavisnost", uz priloženi dokument kao dokaz.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke