Puača prvo čestitao Partizanu, pa upozorio: "Ne menjamo model ko god da je protivnik"

Autor: Nemanja Janošev
petak 07.10.2022.
19:51
Izvor: Sportske.net

Čeka ih težak zadatak.

Povezane vesti

U okviru 14. kola Super lige Srbije,  fudbaleri Voždovca u  nedelju od 19.30 časova na svom stadionu dočekuju Partizan.

Crno-beli trenutno zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli sa 24 boda uz dve utakmice manje, dok na Krov dolaze posle velikikog uspeha i pobede nad Kelnom u Ligi konferencija. Zmajevi se, nakon trijumfa u Ivanjici u proteklom kolu, nalaze na šestom mestu sa bodom manje. 

Strateg Voždovca Nikola Puača svestan je izazova, ali i pozitivnih efekata koje ovaj duel može imati za njegove pulene.

“Pre svega, čestitke Partizanu i kolegi Petriću na pobedi u Nemačkoj. Radujemo se ovakvim utakmicama poput meča s crno-belima, jer možemo da vidimo na kom smo trenutno nivou kao ekipa i u odnosu na ono gde želimo da budemo. Ne menjamo naše takmičarske ambicije  i model igre bez obzira na protivnika, tako će biti i sada”, rekao je šef struke Voždovca i dodao:

“Imaju veliki igrački kadar, sa kvalitetnim fudbalerima i u kakvom god sastavu da izađu u nedelju biće veliki izazov za nas. Očekuje nas težak posao, da u jednom takvom odnosu snaga dođemo do zadovoljavajućeg rezultata”.

Kadrovska slika u taboru Zmajeva nije idealna, ali mladi strateg veruje u sve igrače koji su mu na raspolaganju.

“Miloš Pantović je kažnjen i nema pravo nastupa, još nekoliko igrača je pod znakom pitanja za ovaj meč, ali ne brine nas takva situacija. Ozbiljan smo klub, naša igra ne zavisi od izostanka jednog ili više pojedinaca. Verujem u sve igrače, svi imaju isti tretman i siguran sam da ko god dobije priliku da igra u nedelju da će je iskoristiti na najbolji mogući način”, završio je Puača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke