Pucaju bombe na "Marakani": Motika "paket", stiže i pojačanje iz La lige!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 31.01.2022.
16:12
Izvor: Sportske.net

Zvezda gleda i ka budućnosti!

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Uprava fudbalskog kluba Crvena zvezda ubrzano radi na ojačavanju sastava pred start prolećnog dela prvenstva.

Crveno-beli imaju jasan plan da odbrane titulu prvaka zemlje, što neće biti lako budući da zaostaju pet bodova u odnosu na Partizan. Takođe, ekipa se plasirala u osminu finala Lige Evrope i nikako ne žele da istaknu belu zastavu bez borbe. 

Sudeći prema pojačanjima koja su nadomak kluba, na "Marakani" bi mogao da da bude značajno ojačan tim za nastavak sezone. 

Kako javlja "Arena sport", Nemanja Radoja je blizu prekida ugovora sa Levanteom iz Viga i Crvena zvezda planira to da iskoristi. Ostalo mu je još šest meseci ugovora, a u aktuelnoj sezoni nastupao je 11 puta za španskog prvoligaša.

Omladinski pogon je dobio dve nove akvizicije. Napadač Danilo Teodorović rođen 2002. godine se pridružio timu Milana Stegnjajića stigavši iz banjalučkog Željezničara. Odigrao je 12 mečeva za seniorski sastavi u postigao sedam golova, što su skauti beogradskog tima primetili i pozvali ga u redove šampiona zemlje.

Pored njega, odbrana Crvene zvezde dobila je pojačanje u vidu Nikole Motike, mlađeg brata Nemanje Motike koji je nadomak promocije na stadionu "Rajko Mitić". Nikola je štoper, rođen 2004. godine, prošao je mlađe selekcije Bajerna iz Minhena.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke